Wednesday, March 16, 2011

Sorry itu seperti perkataan paling susah, kan?

Salam hai semua pembaca budiman.


Berkabung ke apa lapan tahun tak post apa2 baik buang je link blog  ni. Hapuskan! hapuskan!

Ekceli teringin sgt nk menulis sebenanye cuma masa je tak mengizinkan. Melampau yer pekerjaan dan aktiviti sekarang sampai nak bernafas pun curik curik mase tau. Kalau nak tulis blog pun nak curik mase jugak takut pulak banyak sgt dosa mencurik. Ha tengok tengok dah merepek. Padahal sekarang pun tengah mencurik mase ni. Sebab nk curik mase tulis blog, maka siang tadi tahan nafas tanak curik masa untuk bernafas. Hnnsss!

Sejak balik Korea busy teramat keje dari pagi sampai malam bawa ke pagi dan begitulah pusingan selanjutnya. Semua akibat dari terlampau lama bercuti serta tambahan kepada projek baru yang lab dapat dan et cetera et cetera..Sorry sorry..

Okay akde ape nak cakap. Cuma sekarang tengah obsesi lagu. Lagu best! Lagu best!

Silekan~

video



What I got to do to make u love me
What I got to do to make u care
What do I do when lightning strikes me
And I wake to find that u're not there

What I got to do to make u want me
What I got to do to be heard
What do I say when it's all over, babe
Sorry seems to be the hardest word

It's sad, so sad
It's a sad sad situation
And it's getting more and more ABSURD

It's sad, so sad
Why can't we talk it over
And it seems to me
That sorry seems to be the hardest word

What have I got to do
What have I got to do
When sorry seems to be the hardest word...

As they interprete 'sorry' as 'forgiveness', I would prefer interprete it as 'pity'...
If it wasn't about love at all, would u mind some pity?